Elenite Resort

Eleni (Elenite) – luksuzno letovanje u hotelima sa 4 i 5 zvezdica

Ako bi vas neko pitao gde može da se najluksuznij letuje u Bugarskoj, Eelenite bi bio odgovor za one koji ne žele da štede na svom godišnjem odmoru. U par donjih redova pogledajte i zašto.

Letovalište Eleni Resort (Elenite) nalazi se na crnomorskom primorju  uz južne obronke Stare planine. Sa njim praktično počinje južni deo bugarskog crnomorja. Na 8,5 km severoistočno se nalazi Sunčev Breg i najdinamičniji deo mora, a na 45 km severoistočno od letovališta je Burgas. Internacionalni aerodrom u Burgasu je od odmarališta udaljen 40km pa se do mesta lako i brzo dolazi. Geografski, samo odmaralište se nalazi u prelepom prirodnom zalivu u blizini rta Emine.

Elenite Resort
Elenite Resort

Od Svetog Vlasa, o kome smo već pisali, ovaj Resort je udaljen oko 4,5 km pa su moguće kartke kopnene i pomorske ekskurzije. Turisti obično najlepše fotografije sa Elena prave kada malo izađu na pučinu u Svetom Vlahu.


Kompleks odmarališta je sagrađen tako da je ceo okrenut na jug. Sastoji se od vila i hotela iza kojih se uzdižu zeleni obronci Stare planine, što prizor i imresiju čini zaista fantastičnom. Kompleks boja od morske, tirkizne do zagasito zelene, planinske po kojima se razliva zlatna, sunčana.

Elenite, Akva park
Elenite, Akva park

Sve zajedno letovalište Eleni Resort gostima nudi otmenost, mir, luksuz, čist vazduh, netaknutu prirodu, čisto more, peščanu plažu i nezaobilazni miris mora. Kompleks Elenite uključuje dvospratne i trospratne vile i hotele sa 4 i 5 zvezdica: Royal Bay, Royal park, Atrium beach i Andalusia beach. Letovalište je all inclusive tipa pa su i svi vodeni sportovi, stoni tenis, fitnes, biljar, streličarstvo i druge uključeni u ceni. Plaža je duga oko 800 m i nudi ležaljke i suncobrane. More je čisto i postepeno postaje dublje. Letovalište je idealno za porodice sa decom i za ljubitelje pravog odmora uz netaknutu prirodu.


Mapa Elenite

Zbog pogodnog položaja i blizine mora, u letovalištu postoje mogućnosti za raznovrsne sportove: surf, veslanje i vožnju kanuima, odbojku na plaži, vaterpolo, fudbal na pesku, tenis… Ima i više odličnih resotrana, barova, kafića i noćnih klubova pa je u letovalištu dobro organizovan i noćni provod. U odmaralištu ima i animatora koji vode računa o deci, a i lepo uređenih prostora za decu, organizovane su medicinske usluge, postoji i više menjačnica, bezžični internet, ali i internet klub, pa na jednom mestu imate sve što vam je potrebno za odmor na jedan otmen način.


10.00 avg. rating (95% score) - 3 votes

Dodaj svoj utisak

Zaštite radi molimo vas popunite donje polje: *

Ako želite na skijanje u Bugarsku:

Pratite nas!

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.