Uslovi korišćenja

Sajt Bugarskainfo.com osmišljen je kao nezavisni izvor informacija za sve dobronamerne ljude koji žele da posete Bugarsku.

Sve informacije su vlasništo sajta Bugarskainfo.com i bez pisane dozvole ne mogu biti korišćeni u elektronskim ili štampanim medijima. Izuzetak su turistički mediji ukoliko uredno potpišu linkom naslovnu stranu sajta.

Politika privatnosti

Sve privatne informacije do kojih se bude došlo tokom rada sajta Bugarskainfo.com predstavljaju poslovnu tajnu i ni na koji način neće biti ustupane trećim licima.

Odricanje od odgovornosti

Turističko tržište je jedno od najdinamičnijih oblasti privrede. Informacije se brzo menjaju, a svi podaci na sajtu su postavljeni sa iskrenom željom  da budu od pomoći. Ovom prilikom jasno napominjemo da Bugarskainfo.com ne može preuzeti odgovornost ako se promeni cena smeštaja nekog hotela, izmeni red vožnje, promeni cena ulaznice i slično. Ukoliko primetite da neke od informacija nisu najpreciznije prezentovane, pošaljite nam mejl na info@bugarksainfo.com i iste će u najbržem biti procesuirane.

10.00 avg. rating (90% score) - 1 vote

Dodaj svoj utisak

Zaštite radi molimo vas popunite donje polje: *

Ako želite na skijanje u Bugarsku:

Pratite nas!

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.